Τι είναι

Σας παρουσιάζουμε ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασίας και απόδοσης και όταν λέμε “ολοκληρωμένο πρόγραμμα” το εννοούμε.

Σχεδιασμένο από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια έτσι ώστε να λειτουργεί και να αποδίδει. Δείτε εδώ

Το δυνατό σημείο αυτής της επιχείρησης είναι ότι μπορούμε να έχουμε εισοδήματα από άλλες χώρες όπως η Αγγλία (που είναι και ο στόχος μας)  ΗΠΑ, Καναδάς ή και άλλες ηπείρους όπως είναι η Αυστραλία.

Δεν επηρεάζεται από τις οικονομικές συνθήκες της χώρας (οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ξένων τραπεζών δεν είχαν κανένα capital contrtol)

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει απ’ οπουδήποτε στον κόσμο και χωρίς έξοδα γραφείου ή επαγγελματικής στέγης. ΔΕΝ έχουμε κανένα περιορισμό απόστασης.  

Εργάζεστε από όπου θέλετε, όπως θέλετε και όσο θέλετε. Δεν απαιτεί full time παρουσία – εργασία, ο όγκος της εργασίας είναι ανάλογος των πελατών, αναλαμβάνετε όσους πελάτες θέλετε εσείς.

Πώς λειτουργεί

Το πρόγραμμα παρέχεται με δύο τρόπους

Α.  Σ’ αυτόν που διαθέτει προσωπική εργασία
Β.  Στον επενδυτή (χωρίς προσωπική εργασία)

Α.  Σ’ αυτόν που διαθέτει προσωπική εργασία

 1. Αφού συμφωνηθεί η συνεργασία αρχίζει άμεσα η εκπαίδευση σας. Δείτε εδώ
 2. Διαλέγετε τα ονόματα (domain names .gr .com .net .uk.co) των sites (παρέχουμε βοήθεια αν χρειαστεί)
 3. Καταχωρούμε τα ονόματα (domain names)
 4. Αρχίζει κατασκευή από εμάς (πάντα σε συνεννόηση μαζί σας*) των sites (1 Ελληνικό, 1 Αγγλικό και 3 sites porfolio, συνολικά 5 sites*) εδώ μπορεί και επιβάλετε να κάνετε και λίγο πρακτική
 5. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των sites πρέπει να αποφασίσετε ποιες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες από εσάς καθώς και τις τιμές των υπηρεσιών αυτών (παρέχουμε βοήθεια αν χρειαστεί)
 6. Παραδίδονται τα sites για λειτουργία (χρόνος περίπου ένα μήνα)

Β.  Στον επενδυτή (χωρίς προσωπική εργασία)

 1. Αφού συμφωνηθεί η συνεργασία αρχίζει άμεσα η κατασκευή από εμάς (πάντα σε συνεννόηση μαζί σας*) των sites (1 Ελληνικό, 1 Αγγλικό και 3 sites porfolio, συνολικά 5 sites*)
 2. Διαλέγετε τα ονόματα (domain names .gr .com .net .uk.co) των sites (παρέχουμε βοήθεια αν χρειαστεί)
 3. Καταχωρούμε τα ονόματα (domain names)
 4. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των sites πρέπει να αποφασίσετε ποιες  υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες από εσάς καθώς και τις τιμές των υπηρεσιών αυτών (παρέχουμε βοήθεια αν χρειαστεί)
 5. Παραδίδονται τα sites για λειτουργία (χρόνος περίπου ένα μήνα)

ΚΟΣΤΟΣ

Το συνολικό κόστος της συνεργασίας – υπηρεσίας είναι 3.000€ τα οποία κατανέμονται σε τρεις δόσεις

Πρώτη δόση (1.000€) με το ξεκίνημα της συνεργασίας.

Δεύτερη δόση (1.000€) με την παράδοση των sites (Ελληνικού, Αγγλικού και porfolio, συνολικά 5 sites*)

Τρίτη δόση (1.000€) με τον πρώτο σας πελάτη, όταν κάνετε την πρώτη σας πώληση Δείτε εδώ

*Στη ουσία τα sites αυτά φτιάχνονται κατά παραγγελία σας, υπάρχουν templates (πρότυπα) εικόνων και κειμένων τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε έτσι όπως είναι ή να τα αλλάξετε ή να χρησιμοποιήσετε δικά σας (η μετάφραση των κειμένων γίνετε από επαγγελματίες μεταφραστές, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση από μέρους σας)